De Partners

Hoofdsponsor

Gamma Next logo.jpg GAMMA is dé bouwmarkt met een overzichtelijk en breed assortiment eigen merk voor zowel de beginnende als de ervaren doe-het-zelver. Bovendien zijn voor de producten van GAMMA zo weinig mogelijk milieubelastende materialen gebruikt.De GAMMA-bouwmarkten zijn eigendom van verschillende franchisenemers die lid zijn van de franchise-organisatie Intergamma, die zorgt voor samenwerking op het gebied van inkoop, assortiment en communicatie.

Sponsoren

Q-Park Q-Park is een onafhankelijke internationale parkeerorganisatie, met een goede tot sterke marktpositie in een groot aantal Europese landen. Wij bieden hoogwaardige parkeeroplossingen op strategische locaties, hebben herkenbare huisstijl, betrouwbaar imago, duurzame resultaten, klantvriendelijk personeel en een voortreffelijke financiële basis. In onze kwaliteitsfilosofie zijn culturele en maatschappelijke gevoeligheden vanzelfsprekend ingesloten.
   
Charles Feijts Groep De Charles Feijts Groep is één van de voornaamste spelers in de toelevering en serviceverlening aan de transportsector in Limburg. Bijna 80 jaar ervaring wordt gedragen door circa 65 gemotiveerde en toegewijde medewerkers.
De Charles Feijts Groep biedt een breed scala aan producten en diensten specifiek in deze tak van sport, kortom: Charles Feijts Groep, sterk in beweging...
   
Agron Het adres voor automaterialen en gereedschappen voor personenauto's en vrachtwagen
   
Advance Communications Advance Communications is een (inter)nationaal opererend, servicegericht bureau voor marketing, communicatie en reclame. Wij beschikken over meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van marketingconcepten en bedrijfsstrategieën, productbranding en alle communicatiemiddelen en reclame-uitingen die daarbij horen.

 

Partners

 

20061221-beek-1.jpg

Xavier.png
Logo v leenen .jpg logo duvoor media.png

 

Fotografie

 

 

Speciale dank gaat uit naar Carlo Senten die speciaal voor het V-classracingteam de fotografie verzorgt en onze activiteiten op een mooie manier weet vast te leggen op de gevoelige plaat.