Beek Auto Racing

Beek Auto Racing.

 
Klaas van Vuure is de eigenaar van Beek Auto Racing. Hét bedrijf dat de service en de ontwikkeling van de Lotus Elan’s van V-class Racing voor haar rekening neemt.
 
Klaas van Vuure beschikt over veel ervaring in de automotivebranche en in de autosport. Hij werkte 25 jaar lang voor Waaijenberg. Daar zette hij o.a. een nieuwe fabriek op voor de productie van de Arola, een voertuig voor mindervaliden, en startte de productie van diens opvolger, de huidige Canta. Daarna werkte hij drie jaar bij sportwagenfabrikant Donkervoort, waar hij onder meer de productie in de nieuwe fabriek in Lelystad opzette. Na zijn periode bij Donkervoort heeft Klaas het bedrijf Beek Auto Racing overgenomen

Ook het bedrijf Beek Auto Racing (BAR) beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de automotive branche én in de autosport. Beek Auto Racing onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto's en de autosport. Zij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij hun kennis en hightech apparatuur hebben motormanagementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto's geen geheimen voor hen.
 
Het team van Beek Auto Racing staat altijd voor ons klaar en zonder hen zouden de huidige resultaten buiten ons bereik liggen. Hun steun en support is voor V-class racing het belangrijkste om tot succes te komen. Vandaar dat wij hier gebruik willen maken om hen te bedanken voor alle goede werk wat zij leveren en het vertrouwen wat zij ons geven.
 
Dank je wel Team Beek Auto Racing:
 
Pieter Poortvliet, Ghisbert van Ginhoven, Gejon Vrijenhoek en
Klaas van Vuure.
 
 
Contactgegevens van Beek Auto Racing:
 
Weser 6
Industrieterrein Fore Park
2491 DE Den Haag
 
E-mail: info@beekautoracing.nl
Tel:   0031- (0)70-3206579
Fax : 0031- (0)70-3205122
 
Openingstijden
ma t/m vr van 08.30 tot 17.30

Uitleg diashow

Deze diashow wordt 2 keer automatisch vertoond.

Wijs met uw muis op de diashow om zelf de volgende of vorige afbeelding te selecteren. U kunt tevens de diashow stoppen of opnieuw starten.